kookstudio

 

Kookstudio

Koken wordt leerzaam en gezellig in onze professionele en sfeervolle keuken, het proeven en dineren ...

catering

 

Catering

Een topdiner, feestbuffet of eenvoudig menu wordt met verse ingrediënten bereid in uw of onze keuken op de dag van het evenement ...

Culinair College Tecklenburg

Kookstudio & Catering is gevestigd in Berlicum, even buiten ’s-Hertogenbosch, gelegen aan een pittoresk pleintje in een omgeving met historische waarde. Eenvoudig te bereiken vanaf de A2 en met eigen parkeergelegenheid.

  • Culinair staat voor kookkunst en alles wat daar mee te maken heeft
  • College staat voor het doorgeven van onze kennis
  • Tecklenburg vanwege de culinaire historie van de familie 

Kookstudio

LEKKER, LEUK en LEERZAAM !!

Frank Tecklenburg en Floortje Albertus zijn uw gastheer en gastvrouw bij Culinair College Tecklenburg, Kookstudio & Catering.
Maar laat u niet afschrikken door de naam, het college is een kookschool bedoeld voor iedereen die van lekker eten houdt en het bereiden daarvan. Smakelijk, leerzaam en gezellig met elkaar, in een prettige ambiance. Door de lange en brede culinaire ervaring die wij hebben opgedaan in gerenommeerde restaurants in binnen en buitenland zijn we instaat aan al uw leergierigheid te voldoen. Onze workshops en cursussen zijn van alle niveaus, van eenvoudige streek- keuken tot haute cuisine.

Catering

Frank is lid van een culinaire familie en is zijn lange culinaire loopbaan begonnen in toprestaurants als De Gravin van Buren en De Zwaan, later was hij eigenaar van restaurant Roxy's in 's-Hertogenbosch. Ook in het organiseren van evenementen en restaurants op locatie heeft hij jarenlange ervaring, zelfs met meer dan 350 gasten per dag!
Met Floortje als vakkundige gastvrouw zorgt Culinair College Tecklenburg, indien nodig met een team van uitstekende vakmensen, voor het perfecte verloop van uw evenement, feest of diner. Of het nu zakelijk is of particulier wij staan garant dat u kunt genieten samen met uw gasten.

tecklenburg team

NKC logo

Nieuws

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Vult u dan onderstaand uw naam en e-mail in:

Recepten

Bekijk en download recepten.

Recepten

Adres: Raadhuisplein 14  5258 BJ Berlicum   Telefoon: 073-5036050   E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Routebeschrijving