Wijnarrangementen

Sinds 2011 werken wij samen met Albertus wijnen omdat wij altijd een mooie wijn voor bij onze gerechten kunnen vinden in hun assortiment. Wij delen dit mooie adres dan ook graag met u.

Albertus Wijnen is een wijnspeciaalzaak gedreven door passie. Het is ook de passie die Neelsjan Albertus zoekt bij zijn producenten en leveranciers De wijnen komen daarom voornamelijk van kleine wijngaarden. Een voorbeeld is de witte Bourgogne van Domaine Doudet, de Clos en Village daarvan zijn maar 300 flessen naar Nederland geëxporteerd. Albertus heeft er dertig in de winkel de wijn is afkomstig van 45 jaar oude wijnstokken. Ongelofelijk goed gemaakt en minder duur dan de grote namen, dat vind je niet bij de supermarkt of slijterij. Tachtig procent van het assortiment is betaalbaar en gangbaar, van een lekkere huiswijn tot een goede Bourgogne de overige twintig procent bestaat uit exclusievere wijnen.

“Het wijnvak is fantastisch” volgens Neelsjan niets is leuker dan mensen enthousiast maken over wijn. Op vrijdagavond en zaterdag staan er altijd een paar wijnen open om te laten proeven. Albertus Wijnen organiseert in samenwerking met Culinair College Tecklenburg ook wijn- en spijsavonden. Op die avonden presenteren we wijnen met bijpassende gerechten en vertellen over de soms verrassende combinaties. Een gekoelde, lichte rode wijn kan bijvoorbeeld prima bij vis en sommige witte wijnen passen uitstekend bij sommige kazen. Daarnaast houdt Albertus ook wijnproeverijen, zowel in ons proeflokaal als op locatie, voor particulieren en bedrijven.

Albertus wijnen is geopend op dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 18.00 uur, op Vrijdag tot 20.00, op zaterdag tot 17:00 en op koopzondagen van 12.00 tot 17.00.
http://www.albertuswijnen.nl/


wijn

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Vult u dan onderstaand uw naam en e-mail in:

Recepten

Bekijk en download recepten.

Recepten

Adres: Raadhuisplein 14  5258 BJ Berlicum   Telefoon: 073-5036050   E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Routebeschrijving