Wijncursussen

claudia  

   

Het is altijd mijn bedoeling geweest om een wijncursus in ons cursuspakket op te nemen. Ik denk dat ik met Claudia van Dongen iemand heb gevonden die gepassioneerd met wijn bezig is en beschikt over een enorme ervaring en kennis. Zij heeft dat weten te vertalen in de boeiende en leerzame cursussen “Passie voor wijn” en "Wereldwijnen". Ik weet zeker dat iedereen na het volgen van deze cursussen deze passie heeft overgenomen.

De cursussen bestaan uit respectievelijk 5 en 4 avonden, inclusief een fantastische cursusmap, de te proeven wijnen en iedere cursusavond een culinaire verrassing uit onze keuken.

Natuurlijk kunt u Claudia ook boeken voor een wijn-spijs avond of losse workshop.

Vanaf 2011 werken wij ook samen met Albertus wijnen een wijnwinkel met een eigenzinnig en uitgebreid assortiment. Albertus wijnen heeft ons al talloze keren verrast met fantastische wijnen voor onze kookstudio en cateringactiviteiten. Eigenaar Neelsjan Albertus geeft wijnproeverijen en cursussen en heeft net als Claudia een frisse en moderne kijk op de wijnwereld en wijnspijs combinaties.

Wij bevelen zowel Claudia als Neelsjan graag bij u aan als het op wijn aankomt.

    Neelsjan Albertus

NKC logo

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Vult u dan onderstaand uw naam en e-mail in:

Recepten

Bekijk en download recepten.

Recepten

Adres: Raadhuisplein 14  5258 BJ Berlicum   Telefoon: 073-5036050   E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Routebeschrijving