catering

Catering

Diner of feest, thuis of op uw bedrijf

Een topdiner, feestbuffet of eenvoudig menu wordt met verse ingrediënten bereid in uw of onze keuken op de dag van het evenement. Duidelijke communicatie vooraf en goede begeleiding op de dag zelf maken dat u volop kunt genieten en uw aandacht op uw gasten kunt richten.

Altijd speciaal voor u

Gerechten en menu’s worden altijd speciaal voor u samengesteld. Van tevoren wordt alles met u tot in detail besproken zodat aan al uw persoonlijke wensen kan worden voldaan. Op basis hiervan ontvangt u een overzichtelijke offerte.
Culinair College Tecklenburg biedt ook een passend wijnassortiment, van betaalbare kwaliteitswijnen tot de exclusieve klassiekers.

Feestelijk en vertrouwd

Naast onze culinaire mogelijkheden kunnen wij ook de tafelschikking, servies en glaswerk, tafels, tafellinnen, garderoberekken of bloemboeketten verzorgen. Van tevoren komen wij altijd de ruimte waar gekookt en gegeten wordt bekijken om zeker te zijn dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid uw eigen servies en glaswerk te gebruiken om het persoonlijke karakter van het evenement te versterken. Onze ervaren medewerkers staan garant voor goede en discrete bediening van uw gasten.

Wij denken graag met u mee

Natuurlijk zijn wij altijd bereikbaar voor vrijblijvende informatie en advies, wij bezoeken u graag om met u van gedachte te wisselen over de juiste invulling van uw feest of diner. Door onze jarenlange ervaring en servicegerichte werkwijze hebben wij vele tevreden opdrachtgevers, onze referentielijst vindt u hier.


catering h

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Vult u dan onderstaand uw naam en e-mail in:

Recepten

Bekijk en download recepten.

Recepten

Adres: Raadhuisplein 14  5258 BJ Berlicum   Telefoon: 073-5036050   E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Routebeschrijving